Новини
Новата учебна година започна успешно в община Струмяни!
15.09.2020
Днес на 15-ти септември 2020, на празнична церемония в двора на СУ „Св.Паисий Хилендарски“-с.Микрево, дългоочакваният камбанен звън на училищния звънец покани първолаците, учениците и преподавателите отново да влязат в любимите класни стаи.
При засилени мерки за сигурност, регулярна дезинфекция и след сериозна подготовка, директорът на училището г-жа Лиляна Велкова откри новата учебна година.Тя поздрави присъстващите като пожела здраве, сили и успешен старт на новата учебна година и призова ученици и родители да бъдат отговорни към спазването на всички въведени противоепидемични правила.
На тържеството по повод откриването на учебната година присъства и г-жа Фиданка Котева-заместник кмет хуманитарни дейности в община Струмяни, общински съветници, директорът на детска градина „Патиланци“-г-жа Анита Митрева, представители на общинска администрация Струмяни, родители и преподаватели.
Г-жа Котева поздрави присъстващите на тържеството, като пожела здраве и успешно завършване на предстоящата учебна година и поднесе от името на кмета на община Струмяни г-н Емил Илиев ранички – подаръци за всички първокласници.
На добър час учители, ученици и родители!
Бъдете здрави, позитивни и мъдри, за да опазим живота и здравето на всички ни и да се поздравим с една успешно завършена , благодатна и ползотворна учебна година!
Translate/Select language
 
Търсене
Община Струмяни - карта
Какво смятате за новата визия на сайта?