Новини
Честит 60-т годишен юбилей на Дома за пълнолетни лица с психични разстройства - село Раздол, община Струмяни!
31.07.2019

Днес е празнично в община Струмяни!
Отбелязваме прекрасно събитие: Шестдесет годишен юбилей от разкриването на социалната услуга Дом за пълнолетни лица с психични разстройства в село Раздол.
Празник, който събра на една трапеза потребители, бивши и настоящи управители и служители на дома, гости от партньорски институции и общинска администрация, читалищни самодейци и много гости.
Директорът на дома г-жа Севдалина Траянова приветства всички присъстващи с „Добре дошли“ и в емоционално слово разказа историята на създаването на институцията, както и не пропусна да благодари на всички бивши управители, служители, на общинското ръководство и спомуществуватели, които отдават труд и сили за успешното функциониране на тази нелека за обслужване институция.
Кметът на община Струмяни, г-н Емил Илиев, също поздрави всички присъстващи, като им пожела здраве, дълголетие и сили да посрещнат с повече позитивизъм и надежда предстоящето предизвикателство – разкриването на новите четири социални услуги, които ще предоставят една по модерна и по комфортна среда за живот и социализация на нашите потребители със специфични потребности.
Празникът беше празнично „оцветен“ от хубавите Малешевски песни на самодейния състав при НЧ „Братя Миладинови“-с.Микрево, които зарадваха всички присъстващи гости и ги поканиха на весело кръшно хоро.
„Домът“ в село Раздол , както всички наричаме тази неделима част от нашата общност, беше празнично украсен и с много любов и старание от страна на домакините , сред дъхавите зелени поляни , посрещна дълго чаканите гости.
Кръшни хора, вкусни гозби и добри думи всеки изрече в празничния ден!
Бъдете живи и здрави скъпи потребители и колеги!
Дерзайте, раздавайте добрина и помощ на нуждаещите се и бъдете благословени!

ЧЕСТИТ 60-т ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ!

Translate/Select language
 
Търсене
Община Струмяни - карта
Какво смятате за новата визия на сайта?