Защита на потребителите
Новини
Община Струмяни е една от общините, към която могат да се платят задълженията по закона за местни данъци и такси в реално време от компютъра или телефона по всяко време!
21.02.2023
Заплатете дължимите данъци и такси лесно и бързо в реално време без чакане на опашка.

Министерство на електронното управление е разработило нова функционалност за извличане на справка и плащане на дължими местни данъци и такси от лицата в реално време, както за гражданите, които пребивават в чужбина, така и за живеещите на територията на страната.
Чрез egov.bg с няколко клика се предоставя възможност за автоматизирана проверка и заплащане на данъчни задължения към 227 общини, една от които е и Община Струмяни.
За да може да се възползвате от тази възможност е нужно да имате някое от средствата за удостоверяване на вашата самоличност, което се вижда при избор от падащото меню


Когато сте в страницата със задължения   изберете  Проверка на задължения за местни данъци и такси.
В следващия екран ще видите своите задължения и ако решите да направите плащане по някое от тях или за всички трябва да натисните бутона "Към плащане".


В страницата за плащане на задълженията имате възможност за избор кои от тях да платите, като маркирате с отметка в началото на реда. По този начин с една транзакция от вашата карта, може да заплатите всичките си задължения за една община.


Спестете време и пари като си платите задълженията за 2023 година преди 30.04.2023 г. Това вече е възможно по всяко време на денонощието и всеки ден от седмицата!
Предизвикайте себе си, като използвате новите възможности и завършите успешно процеса по заплащане на задълженията си!
Translate/Select language
 
Търсене
Бюлетин Култура на фокус
Община Струмяни - карта
Преоткрий България
Структурни фондове на ЕС