Защита на потребителите
Новини
Пролетен турнир по футбол за купата на кмета на Струмяни
23.03.2012

Отборът на Микрево грабна купата на кмета в

пролетния турнир на малки врати в Струмяни

 

   Над100 участници от 14 отбора от общината, между които един гостуващ от Санданскии един от с. Вълково, премериха сили в пролетния турнир по футбол на малкиврати за купата на кмета на община Струмяни Емил Илиев. Турнирът стартира на 17 март и на принципана елиминацията на финала останаха най-силните: „ Микрево” – Микрево, „Авангард”-Сандански и „Нова махала- Бразилия”, които грабнаха съответно първо,второ и трето място. Купата на кмета Емил Илиев заслужено отиде в отбора намикревци.

 Пролетният турнир показа спортменство и майсторство, а участницитедемонстрираха самочувствие и спортен хъс. Радвам се, че спортувахме!– сподели среднаграждаването кметът Емил Илиев, и поздрави участниците като пожела такиваспортни събития да се организират по-често не само за мъжете, но и за децата, иза жените.

 Първото място спечели 500 лв, второто – 350, третото -250. Гол-майсторът на първенството стана НиколайВълков, който получи парична награда от 100 лв.

 Пролетният турнир по футбол на малки врати донесе много емоции и насъстезатели, и на публика, добро начало на амбициозната спортна програма наобщинската администрация.

Translate/Select language
 
Търсене
Бюлетин Култура на фокус
Община Струмяни - карта
Преоткрий България
Структурни фондове на ЕС