Новини
ТЪРЖЕСТВЕНА КЛЕТВЕНА ЦЕРЕМОНИЯ СЕ ПРОВЕДЕ В ЗАЛАТА НА ЧИТАЛИЩЕ "БУДИТЕЛ" В СТРУМЯНИ
06.11.2019

На 05.11.2019 г. в залата на читалище "Будеител" се проведе тържествена клетвена церемония, отбелязваща началото на мандат2019-2023 за избраните общински съветници, кмет на община и кметове на кметство!

Церемонията бе открита от Областния управител на област Благоевград, г-н Бисер Михайлов и от председателя на ОИК Струмяни – г-жа Ваня Пецанова.
Пред гражданите на Община Струмяни бе положена тържествено клетва от избраните на първи тур на Местните избори 2019 г. кмет на община - г-н Емил Илиев, кмет на кметство Илинденци - г-н Илия Башлиев, кмет на кметство Микрево - Венцислав Янев и избраните общински съветници. Бе проведена и първата тържествена общинска сесия, на която не бе избран председател на Общински съвет Струмяни, но предстои последващ избор на следваща редовна сесия.
Празничен църковен водосвет за благословение, здраве и просперитет в сградата на община Струмяни бе отслужен от Неврокопски митрополит Серафим, Архиерейски наместник отец Георги Каратанчев и отец Николай Ризов. Те благословиха присъстващите кметове, общински съветници, служители и гости и им пожелаха един успешен, плодотворен и мирен мандат за всички жители на Община Струмяни.

УСПЕШНА, БЛАГОСЛОВЕНА И ПОЛЗОТВОРНА РАБОТА С ГРИЖА ЗА ХОРАТА И ПО ДОБРОТО БЪДЕЩЕ НА ОБЩИНА СТРУМЯНИ!
НА ДОБЪР ЧАС!

Translate/Select language
 
Търсене
Община Струмяни - карта
Какво смятате за новата визия на сайта?