Новини
ПРИЗИВ-СЪОБЩЕНИЕ
16.10.2020
Уважаеми жители на Община Струмяни,
Във връзка с удължаването на извънредната епидемична обстановка  до 30 ноември 2020 г. и предвид завишения брой на регистрираните  лица с положителни проби за Ковид - 19 в област Благоевград, Общинска администрация Струмяни призовава за стриктно спазване на  мерките за ограничаване  разпространението на заболяването от корона вирус инфекцияВъв връзка с удължаването на извънредната епидемична обстановка  до 30 ноември 2020 г. и предвид завишения брой на регистрираните  лица с положителни проби за Ковид - 19 в област Благоевград, Общинска администрация Струмяни призовава за стриктно спазване на  мерките за ограничаване  разпространението на заболяването от корона вирус инфекция(Covid_19).
С цел ограничаване разпространението на вируса, патрулиращи екипи от община Струмяни, съвместно с представители от Районно управление на МВР- град Сандански, ежедневно ще извършват проверки на търговски обекти, заведения, фирми и физически лица за спазване разпоредбите на Министерството  на здравеопазването и въведените противоепидемични мерки.  Община Струмяни призовава гражданите да спазват стриктно всички въведени  противоепидемични мерки, за да опазим здравето и живота на всички ни:

1.Когато се намирате в закрити обществени места е задължително да имате поставена защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или друго средство, покриващо носа и устата!
2.Избягвайте събирането на групи и  посещения в закрити  обществени места (ресторанти, кафенета  и др.) !
3.Използвайте по възможност при излизане от дома лични предпазни средства ( маски, ръкавици)!
4.Редовно измивайте ръцете и по възможност  използвайте дезинфектанти за ръце, както и дезинфектанти за помещения в дома ви!
5.Спазвайте  физическа дистанция от най-малко 1,5 м по между си!

Translate/Select language
 
Търсене
Община Струмяни - карта
Какво смятате за новата визия на сайта?