Новини
ДЕЦАТА НА ОБЩИНА СТРУМЯНИ ПОЛУЧИХА ПОДАРЪЦИ !
01.06.2020
Днес на 01.06.2020 г. /понеделник/, децата посещаващи детска градина „Патиланци“ в селата Илинденци и Струмяни бяха зарадвани с подаръци, закупени със събраните средства от Коледния благотворителен бал под мото „Да подкрепим децата на Община Струмяни“, който се състоя на 13.12.2019 г. в Залата на НЧ „Братя Миладинови“ – с. Микрево.
Подаръците бяха поднесени от г-ца Фиданка Котева – зам. кмет „Хуманитарни дейности“ на община Струмяни и екип. Тя поздрави децата, като им пожела да бъдат живи и здрави, детството им да бъде едно приказно приключение с безкрайни игри, много приятели, веселие и радост и никога да не спират да вярват в чудеса и да следват мечтите си!
Г-жа Калина Джаджова – Директор на ДГ „Патиланци“, с. Микрево, която присъства на събитието, благодари за хубавите подаръци и пожела на децата здраве и безгрижни игри.
Децата посрещнаха подаръците с голямо вълнение и заредиха всички присъстващи с много усмивки и положителни емоции.
Общинска администрация Струмяни, като организатор на благотворителното коледно събитие, изказва още веднъж огромни благодарности на всички дарители, които се включиха в благотворителната кауза!
Translate/Select language
 
Търсене
Община Струмяни - карта
Какво смятате за новата визия на сайта?