Превод на страницата:  
Република България
Община Струмяни
Официален интернет сайт
                   

Новини

04.04.2018
КОЛОПОХОД ПОД НАДСЛОВ „ЗДРАВЕ И СПОРТ ЗА ДЕЦАТА НА СТРУМЯНИ“!

На 4-ти април 2018 г. в община Струмяни се проведе колопоход под надслов „Здраве и спорт за децата на Струмяни“, последван от игри по веломайсторство. Инициативата е част от културните събития по повод Празника на община Струмяни, който ще се проведе на 7-ми април 2018 г.
За поредна година десетки участници се включиха в инициативата, чието начало бе дадено на площада в село Илинденци, откъдето с велосипедите се отправиха към Струмяни, Микрево и Драката. Един от най-очакваните моменти за децата безспорно бяха игрите по веломайсторство, които се проведоха на площада в с. Микрево след колопохода.
Всички участници показаха спортен хъс, добра физическа подготовка и невероятни велоумения по време на целия маршрут на колопохода и в състезанията по веломайсторство. Не липсваха и забавни моменти и шеги по време на игрите, които допринесоха площада в с. Микрево да бъде озарен с много усмивки, детски смях и пролетно настроение.
Всички деца получиха подаръци и диплом за участие, а на най-добре представилите се участници в състезанията, кметът на община Струмяни г-н Емил Илиев връчи грамоти и награди.

Класирането на победителите е както следва:
Във възрастова група от 9 до 11 години са:
Трето място – Георги Стоилов
Второ място – Валентин Атанасов
Първо място – Велизар Грънчаров

Във възрастова група от 12 до 15 години са:
Трето място – Кирил Ангелов
Второ място – Борислав Борисов
Първо място – Йордан Илиев

Специална грамота и награда за „Най-малък участник в колопохода“ получи Ангел Стойчев на 9 г. от с. Илинденци.
Г-н Емил Илиев осигури специална грамота, придружена с много подаръци на малките спортисти от „Бейби група“ ДГ „Патиланци“, които също се включиха в инициативата. Те показаха своето голямо желание да спортуват и да се забавляват. Разбира се, талантът и спортните заложби, които имат и които предстои да развиват и усъвършенстват в бъдеще с помощта на своите преподаватели , ще покажат и на следващия колопоход догодина.
Поздравления за всички деца за усърдието, желанието и емоцията, която вложихте в днешния ден.Справихте се прекрасно!
Бъдете живи и здрави и никога не спирайте да следвате мечтите си!

Културните събития по повод настъпването на най-светлия християнски празник „Великден“ и отбелязването на Празника на община Струмяни – 7-ми април 2018 г. продължават.
Заповядайте!

 

Търсене

 
Какво смятате за новата визия на уеб портала?
Харесва ми
По-скоро да
По-скоро не
Не ми харесва