Превод на страницата:  
Република България
Община Струмяни
Официален интернет сайт
                   

Новини

11.04.2017
КОЛОПОХОД ПОД НАДСЛОВ „ЗДРАВЕ И СПОРТ ЗА ДЕЦАТА НА СТРУМЯНИ“!

Днес в община Струмяни се проведе колопоход под надслов „Здраве и спорт за децата на Струмяни“ последван от игри по веломайсторство. Инициативата бе по повод Празникът на община Струмяни – „7-МИ АПРИЛ“ и във връзка с изпълнението на годишната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към община Струмяни.
Десетки участници се включиха в инициативата, чието началото бе дадено на площада в село Илинденци, откъдето с велосипедите се отправиха към Струмяни, Микрево и Драката. След края на колопохода всички участници се включиха в игри по веломайсторство на площада в с. Микрево.
Състезателите бяха разделени в две възрастови групи, в който на най-добре представилите се, кметът на община Струмяни г-н Емил Илиев връчи грамоти и награди.

Победителите във възрастова група от 9 до 11 години са:
Първо място – Евгени Кирянски
Второ място – Теодора Маринова
Трето място – Мартин Ралков

Класирането във възрастова група от 12 до 15 години е:
Първо място – Йордан Илиев
Второ място – Борислав Борисов
Трето място – Йордан Пендурков

Специална грамота и награда за Най-малък участник в колопохода получи Илия Аврамски.

Поздравления за всички деца, защото се справиха прекрасно, показаха добра физическа подготовка и невероятни велоумения по време на целия маршрут на колопохода и в състезанията по веломайсторство. За своето усърдие, желание и емоция която вложиха в днешния ден кметът на община Струмяни г-н Емил Илиев зарадва всички участници с награди и подаръци.

Малките спортисти от ДГ „Патиланци“ също се включиха в инициативата и се справиха чудесно, показвайки своя талант и заложби, които имат и които предстои да развиват и усъвършенстват за в бъдеще. Г-н Емил Илиев връчи специална грамота и кошница пълна с лакомства на малчуганите от „Бейби група“ ДГ Патиланци.
/assets/Aktualno/2017.04.11/17.04.11-kolopohod.jpg

 

Търсене

 
Какво смятате за новата визия на уеб портала?
Харесва ми
По-скоро да
По-скоро не
Не ми харесва